De  prea multe ori companiile de alimente pentru caini folosesc porumb, grau si soia ca o modalitate ieftina de a adauga calorii suplimentare la mancarea pentru caini, fara a adauga insa valoare nutritiva si tocmai de aceea trebuia sa alegem hrana super premium ce are un continut cat mai bogat in substante nutritive.

Cei mai multi oameni cumpara tot ce vad la televizor, fara a citi exact ingredientele continute de aceste produse. Cainii au nevoie de carbohidrati, dar nu toti carbohidratii sunt la fel. Consumul unor alimente care contin orez brun, fulgi de ovaz sau cartofi dulci va avea o valoare nutritiva mult mai mare pentru cainele tau decat un aliment ce are in compozitie porumb sau cartofi.

Ideal va fi un carbohidrat care are o cantitate mare de fibre. Acești carbohidrati tind sa aiba un indice glicemic mai mic, care ajuta pancreasul cainelui in a contracara surplusul de zahar nefiresc.

Unul dintre brandurile de hrana super premium ce foloseste numai ingrediente atent selectionate si benefice pentru organismul unui caine este Equilibrio, ce are un continut bogat in fibre, vitamine si minerale necesare unei diete echilibrate.

Aboneaza-te la Newsletter

Dorim sa va tinem la curent cu noile articole si promotii!