Despre AnimaLand

Anima Land este mai mult decât un pet shop online – este destinația ta de încredere atunci când vine vorba de sănătatea și bunăstarea animalului tău de companie.

Oferim o gamă variată de produse destinată în special câinilor și pisicilor, fără a uita însă de rozătoare, pești și păsări și importăm direct produse premium de la branduri de top din întreaga lume, printre care: Equilibrio, Animonda, Reflex.
Pe animaland.ro, găsești atât hrană uscată, cât și hrană umedă potrivită pentru toate tipurile de câini și pisici, indiferent de vârstă sau talie, dar și suplimente și accesorii pentru prietenii blănoși.
Știm că o alimentație corectă este esențială pentru sănătatea și bunăstarea animalului tău, de aceea suntem alături de tine și îți oferim consultanță personalizată, atât online cât și la telefon, pentru a putea alege produsele potrivite nevoilor acestuia. În plus, dacă ai nevoie de consiliere și tratament de specialitate pentru câinele sau pisica ta, te așteptăm în cabinetul nostru veterinar din Târgoviște.
Încă de la început, eforturile noastre au fost concentrate spre îmbunătățirea continuă a serviciilor și echipamentelor noastre, precum și căutarea celor mai bune opțiuni de hrană pentru animalul tău de companie.
Îți mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acorzi și te asigurăm că facem tot posibilul să fim mereu la fel de prompți și dedicați în îndeplinirea nevoilor animalului tău de companie. 🐾