AnimaLand este pet shop-ul online ce propune clientilor cea mai variata gama de produse destinate in special cainilor si pisicilor, dar nu neglijam rozatoarele, pasarile si pestii. Importam direct produse premium de la branduri de top din intreaga lume, printre acestea se numara: EquilibrioAnimondaReflex, etc. 

Animaland comercializeaza hrana uscata si hrana umeda pentru toate tipurile de caini si pisici, indiferent de varsta si talie. Atat online cat si telefonic oferim clientilor nostri consiliere in alegerea celui mai potrivit produs.  O alimentatie corecta este cel mai important pas cand ne gandim la sanatatea animalelor de companie, iar tocmai de aceea venim in ajutorul dvs. prin cabinetul nostru veterinar din Targoviste, unde clientii pot gasi consiliere si tratament de specialitate pentru caini si pisici. Am incercat de-a lungul timpului sa ne imbunatatim serviciile si aparatura folosita, dar si sa gasim cele mai bune variante de hrana pentru animalele de companie.

Multumim pentru increderea acordata si ne angajam ca si pe viitor sa fim la fel de prompti si orientati catre nevoile clientilor nostri. Pentru orice sugestii, diverse informatii sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati!