Hrana pentru pisici

Afișez 1 - 45 din 478 de rezultate


Cum iti hranesti pisica?

Mancarea pentru pisici poate fi uscata sau umeda, iar, in functie de varsta animalutului, se fac si recomandarile de hranire.

Ce mananca puii de pisici?

Puii de pisica mananca hrana speciala cu un continut mai ridicat de proteine, acestea fiind necesare in procesul de crestere, iar, pe parcurs ce intainteaza in varsta, pisica va avea nevoie de mai putine proteine.

Servirea si pastrarea hranei pentru pisici

Hrana umeda este recomandat sa se serveasca in ziua in care este deschisa conserva, pastrarea acesteia pe termen mai indelungat nu este posibila, asa cum este la hrana uscata.

Mancare umeda si mancare uscata pentru pisici

Animaland este unicul importator in Romania al hranei de animale Equilibrio de la Total Alimentos, Grancarno de la Animonda si Reflex. Avem o gama larga de mancare de pisici cu valori nutritionale de nivel super premium care ne satisfac clientii si nevoile acestora pentru animalele de companie.

Infiintata in anul 2009, societatea Anima Land aduce un plus pietei de comercializare a hranei si accesoriilor pentru animale din Romania, oferind seriozitate, servicii si produse la standarde internationale, calitate si profesionalism.


Articole recente


Hrana pentru pisici

Aboneaza-te la Newsletter

Dorim sa va tinem la curent cu noile articole si promotii!