Afișez toate cele 21 de rezultate


In procesul de dresaj cainii trebuiesc rasplatiti cu recomepense de calitate ce ii stimuleaza sa fie mai disciplinati. Recompensele pentru caini comercializate de Anima Land sunt disponibile in diverse variante: pui, vita, curcan, la preturi ieftine.

La Anima Land gasiti recompense diverse pentru caini de talie mica, medie sau talie mare si in functie de varsta acestora: juniori, adulti sau seniori. Comanda online pentru a beneficia de promotiile existente.

Cum alegem recompensele pentru caini

Cainele dumneavoastra o sa va fie foarte recunoscator daca ii luati recompense pentru caini. In principal recompensele sunt pentru a dresa/rasplatii un comportament exemplar, a crea o legatura mai stransa intre stapan si animal sau de a fi mestecat de caini pentru a isi mentine dantura sanatoasa. Este important sa stiti ce fel de recompense trebuie sa ii luati cainelui dumneavoastra, acestea trebuie sa fie alese in functie de varsta, greutatea si nivelul de energie pe care o are. De obicei aveti de ales intre biscuiti si snacks-uri.

Biscutii pentru caini

Biscuitii pentru caini sunt o sursa buna de vitamine si minerale. Acestia ajuta la mentinerea unei danturi sanatoase si frumos mirositoare. Recompensele sub forma de biscuiti au multe arome valabile, astfel este datoria dumneavoastra de a gasii aroma care va fi pe placul catelusului. Biscutii sunt folositi in principal pentru dresaj, deoarece pot fi consumati rapid dupa ce cainele face un truc sau o comanda.

Snacks-uri pentru caini

Snacks-urile sunt benefice pentru caini. In afara de faptul ca le ofera cainilor protectie si curata dantura, ii mentine ocupati si ii ajuta la reducerea stresului. Aceste recompense sunt benefice pentru cainii care sunt la dieta, deoarece rod mult la ele, le consuma mai greu, contin un nivel inalt de proteine si un nivel scazut de grasimi.

Articole recente


Aboneaza-te la Newsletter

Dorim sa va tinem la curent cu noile articole si promotii!