Politica de confidențialitate

  1. Generalități
  2. Operatorul de date și Responsabilul cu protecția datelor
  3. Accesarea paginii de Internet
  4. Contact prin email/formular de contact/apeluri telefonice/Infocenter.
  5. Newsletter
  6. Contul de utilizator și efectuarea unei comenzi
  7. Prelucrarea datelor prin intermediul paginilor noastre de social media
  8. Utilizarea de cookies și a tehnologiilor similare pentru prelucrarea de date
  9. Dezvăluirea și transferul datelor cu caracter personal
  10. Drepturile dvs. în calitate de persoană vizată
  11. Păstrarea datelor cu caracter personal
  12. Securitatea datelor personale.
  13. Site-urile terțe părți.
  14. Modificari ale politicii de protecție a datelor
  15. Securitatea site-ului
  16. Întrebări, nelămuriri, reclamații

1. GENERALITĂȚI

Animanald se angajează să respecte confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal. Vom trata toate datele personale furnizate de dvs. că fiind confidențiale și vom prelucra numai informațiile permise de legislația aplicabilă. Această politică de protecție a datelor vă informează cu privire la tipul și limitele prelucrărilor de date cu caracter personal realizate de către Animaland.
Confidențialitatea și protecția datelor este o responsabilitate permanentă și, prin urmare, vom actualiza periodic această politică pe măsură ce vom întreprinde noi practici privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi politici de confidențialitate. În ceea ce privește prelucrarea datelor bazate pe consimțământ (după cum este descris mai jos), vă vom notifica orice modificare și vom solicita consimțământul dvs. suplimentar.
Precizăm că nu vom solicita ori primi informații, de orice natură, de la copiii sub 16 ani.
Datele cu caracter personal sunt informații care se atribuie sau pot fi atribuite, direct sau indirect, persoanei dumneavoastră.
Temeiul legal pentru prelucrare îl constituie Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (în continuare denumit „GDPR”), aplicabil din data de 25 mai 2018.
Pentru mai multe detalii privind conținutul acestei norme juridice, vă rugăm să accesați urmatorul link:
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

2. OPERATORUL DE DATE ȘI RESPONSABILUL CU PROTECȚIA DATELOR

S.C. ANIMA LAND S.R.L., Sediu Social în Str. George Enescu nr.12, Targoviste, Judet Dambovita, Cod postal 130022, cu numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J15/126/2009 și CIF RO 25118231, este Operatorul de date cu caracter personal responsabil pentru prelucrările de date efectuate că urmare a vizitării paginii noastre de internet www.animaland.ro.
Am desemnat un Responsabil cu protecția datelor în ceea ce privește toate aspectele legate de protecția datelor cu caracter personal, iar dvs. puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor dvs. și la exercitarea drepturilor dvs. potrivit dispozițiilor legale aplicabile, în special dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la modul în care noi prelucrăm datele dvs. cu caracter personal. Adresa de e-mail la care puteți contacta responsabilul cu protectia datelor este: contact@animaland.ro.

3. ACCESAREA PAGINII DE INTERNET

Scopurile prelucrării datelor/temeiul legal de prelucrare:
La accesarea paginii noastre de internet, prin browser-ul utilizat de echipamentul Dvs, se trimit automat și fără o acțiune din partea dvs. informații despre computerul dvs. și despre vizitele și utilizarea acestui site web (inclusiv adresa dvs. IP, locația geografică, tipul și versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizările de pagină și căile de navigare ale site-ului) către serverul paginii noastre de internet și se salvează temporar într-un așa-numit log file pentru următoarele scopuri:
– Asigurarea unei conexiunii stabile,
– Asigurarea unei utilizari confortabile a paginii noastre de internet,
– Evaluarea siguranței și stabilității sistemului.
Prelucrăm datele dumneavoastră referitoare la locație exclusiv în acest scop.
Temeiul legal pentru prelucrarea adresei IP și a informațiilor mai sus menționate este articolul 6 alineatul 1 litera f) GDPR, respectiv interesul nostru legitim de a asigura îndeplinirea scopurilor de mai sus.
Durata stocării/criterii pentru stabilirea duratei stocării:
Datele se stochează pentru o perioadă de 7 zile și după aceea se șterg automat.

4. CONTACT PRIN E-MAIL/APELURI TELEFONICE SAU MESAJE/FORMULAR DE CONTACT

Scopurile prelucrării datelor/temeiul legal:
Tratăm, desigur, cu confidențialitate, datele cu caracter personal pe care ni le comunicați prin formularul de contact, prin e-mail sau telefonic. Utilizam datele Dvs. exclusiv în scopul prelucrării solicitării Dvs.
Astfel, prelucrăm, de la caz la caz, date precum nume, prenume, număr de telefon, adresa de contact, adresa de e-mail, precum și alte date, în funcție de natura solicitării (ex.: natura problemei cu care vă confruntați, informațiile care vă interesează).
Temeiul legal pentru prelucrarea datelor este articolul 6 alineatul 1 litera f). Interesul nostru legitim privind prelucrarea datelor rezultă din scopul de a răspunde la solicitarea dumneavoastră, dacă e cazul de a soluționa probleme existente și astfel de a menține și promova satisfacția dumneavoastră în calitate de utilizator al paginii noastre de internet.
Durata stocării / criterii pentru stabilirea duratei stocării:
Toate datele cu caracter personal pe care ni le transmiteți prin formularul de contact, e-mail sau telefonic în caz de solicitări sunt șterse de către noi cel târziu după 1 an de la răspunsul final acordat. Doar în cazuri de excepție, când datele sunt necesare pentru constatarea sau exercitarea unui drept în instanță sau când ne sunt solicitate de către o autoritate, acestea pot fi păstrate pentru o perioadă mai mare de timp, dar nu mai mult de 3 ani conform termenului general de prescripție.
În cazul exercitării drepturilor dvs. de persoană vizată (vezi mai jos), datele dvs. cu caracter personal se salvează pentru trei (3) ani de la răspunsul final, că atestare a faptului că v-am acordat informații în mod cuprinzător și că am respectat cerințele legale.

5. NEWSLETTER

Scopurile prelucrării datelor | Temeiul legal:
Pe pagina noastră de internet vă oferim posibilitatea de a vă abona la newsletter-ul nostru. Dacă v-ați dat acordul pentru primirea acestuia, folosim adresa dumneavoastră de e-mail și, după caz, numele Dvs., pentru transmiterea de informații cu privire la produse, promotii, concursuri cu premii și noutăți, precum și pentru transmiterea de chestionare referitoare la satisfacția clientului.
Temeiul legal pentru prelucrarea datelor pentru scopul transmiterii de newsletter îl constituie consimțământul dumneavoastră, în temeiul articolului 6 alin. 1 a) GDPR.
Pentru a ne asigura că nu au survenit erori la introducerea adresei dumneavoastră de e-mail, utilizăm procedura Double-Opt-In: după ce ați introdus adresa de e-mail în campul de înregistrare, vă trimitem un link de confirmare. Abia după ce dați clic pe acest link de confirmare, adresa dumneavoastră de e-mail este preluată în sistemul nostru.
Aveți posibilitatea de a revoca oricând consimțământul cu privire la primirea de newsletter-uri, cu efecte pentru viitor, de exemplu prin dezabonare de la newsletter pe pagina noastră de internet. Găsiți link-ul pentru dezabonare la sfârșitul fiecărui newsletter. Prin dezabonarea dvs. considerăm că v-ați retras consimțământul pentru primirea newsletter-ului. Datele dvs. de utilizator vor fi șterse.
Durata stocării | Criterii pentru stabilirea duratei stocării:
Dacă va retrageti consimțământul pentru primirea newsletter-ului nostru, adresa dumneavoastră de e-mail va fi blocată de la primirea de newsletter imediat după exprimarea opțiunii de dezabonare, datele dvs. fiind șterse în consecință din sistemul de trimitere a newsletter-ului.

6. CONTUL DE UTILIZATOR ȘI EFECTUAREA UNEI COMENZI

Scopurile prelucrării datelor | Temeiul legal:
Pe pagina noastră de internet, pentru efectuarea unei comenzi, vă oferim posibilitatea de a vă face un cont de utilizator. În acest scop, prelucrăm numele complet, telefon, email, adresa de facturare, detaliile de plată, adresa de livrare.
Temeiul legal pentru prelucrarea datelor pentru acest scop îl reprezintă articolului 6 alin. 1 litera b) GDPR, respectiv executarea unui contract.
Durata stocării | Criterii pentru stabilirea duratei stocării:
Datele cu caracter personal prelucrate pentru contul de utilizator sunt stocate pe toata perioadă cât Dvs alegeți să aveți un cont de utilizator. Dacă vă exprimați opțiunea de ștergere a contului, contul este sters în termen de 72 de ore. Putem să mai păstrăm numărul dvs. de telefon pentru o perioadă maximă de 6 luni de zile pentru a preveni anumite situații de abuz de reînregistrare.
În situația în care nu există activitate în contul Dvs. pe perioada a 24 de luni de la ultima comandă, contul va fi șters, după informarea Dvs. prealabilă.
Puteți gestiona datele dvs. personale în contul Dvs. personal.

7. PRELUCRAREA DATELOR PRIN INTERMEDIUL PAGINILOR NOASTRE DE SOCIAL MEDIA

Împreună cu administratorul platformei rețelei de socializare respective, în temeiul art. 26 GDPR, Animaland folosește următoarele pagini de social media:
➡️ Facebook: https://www.facebook.com/cainisipisici.ro
➡️ Instagram: https://www.instagram.com/animaland_ro/
Răspunderea administratorului platformei rețelei de social media
În ceea ce privește prelucrările de date cu caracter personal efectuate de către administratorul platformei rețelei de socializare (de ex. administrarea membrilor și a informațiilor distribuite), asupra acestora avem doar un control limitat. În cazurile în care avem control și în care putem parametriza prelucrarea datelor, acționăm în limitele posibilităților pentru a asigura prelucrarea datelor de către administratorul platformei rețelei de socializare, în conformitate cu reglementările privind protecția datelor. În multe cazuri însă nu putem controla prelucrarea datelor de către administratorul platformei rețelei de socializare și nici nu putem ști cu exactitate ce fel de date prelucrează acesta.
Administratorul platformei rețelei de socializare administrează întreaga infrastructură IT, se supune unor politici proprii privind protecția datelor și are o relație directă cu dvs. (în măsura în care sunteți înregistrat că utilizator al serviciului social media). În plus, administratorul platformei rețelei de socializare este singurul responsabil în ceea ce privește orice întrebări legate de datele profilului dvs. de utilizator, asupra cărora noi nu avem acces.
Informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor de către furnizorul platformei rețelei de socializare și posibilitățile de opoziție aferente, pot fi găsite în politica de protecție a datelor a furnizorului:
➡️ Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation
➡️ Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875
Scopurile prelucrării datelor de către noi | temeiul legal
Scopul prelucrării datelor de către noi, în contextul prezenței pe paginile noastre de socializare anterior menționate, constă în informarea clienților cu privire la oferte, produse, servicii, acțiuni, concursuri, diverse teme, precum și interacțiunea cu vizitatorii paginii de socializare, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebări sau reclamații.
Datele puse la dispoziție de către dumneavoastră pe paginile noastre de pe rețelele de socializare, precum comentarii, filmări, poze, like-uri, știri publice, etc. sunt făcute publice prin intermediul platformei rețelei de socializare și, în niciun moment, nu pot fi utilizate sau prelucrate de către noi în alte scopuri decât cele indicate în prezenta informare. Ne rezervăm dreptul de a șterge conținuturi în măsura în care acest lucru este necesar; de exemplu, în cazul unor postări care afectează unele drepturi sau care sunt nelegale, în cazul comentariilor care instigă la ură, comentariilor cu tentă sexuală (prin conținut explicit sau anexe – fotografii sau videoclipuri), sau altor comentarii sau anexe care încalcă drepturi de autor, drepturi personale, sau legi penale.
Temeiurile legale pentru prelucrările pe care le efectuăm prin intermediul paginilor noastre de socializare sunt reprezentate după cum urmează:
În ceea ce privește interacțiunea cu vizitatorii paginii de socializare, precum și oferirea de răspunsuri la întrebări sau reclamații: interesul nostru legitim conform art. 6 alin. 1 litera f) GDPR de a răspunde la întrebări, critici sau laude și de a interacționa în acest sens cu vizitatorii paginii;
În ceea ce privește concursurile cu premii, temeiul de prelucrare este art. 6 alin. 1 litera b), respectiv executarea contractului la care persoana vizată devine parte în acest sens, prin acceptarea Regulamentului aferent concursului cu premii;
În ceea ce privește informarea clienților cu privire la oferte, produse, servicii, acțiuni, concursuri, diverse teme, noutăți din cadrul societății: consimțământul persoanei vizate.
Administratorul platformei rețelei de socializare nu are acces sau control asupra prelucrărilor efectuate de către Animaland asupra datelor dvs. în cadrul comunicării cu clienții sau în cadrul concursurilor.
Astfel, cum am precizat anterior, în măsura în care acest lucru este posibil, ne asigurăm că paginile noastre sunt pe cât de mult posibil conforme cu normele privind protecția datelor.

8. UTILIZAREA DE COOKIES ȘI A TEHNOLOGIILOR SIMILARE PENTRU PRELUCRAREA DE DATE

Scopurile prelucrării datelor | temeiul legal de prelucrare:
Un „Internet Cookie” (termen cunoscut și că „browser cookie” sau „HTTP cookie” sau pur și simplu „cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale utilizatorului de pe care se accesează acest site (mai multe detalii pe https://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie).
Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) și este complet „pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului).
Un cookie este format din doua părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existentă a unui cookie este determinată, iar tehnic doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.
Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.
Tipuri de cookie-uri folosite
Esențiale: Unele cookie-uri sunt esențiale pentru că dvs. să puteți experimenta funcționalitatea completă a site-ului nostru. Ele ne permit să menținem sesiunile utilizatorilor și să prevenim orice amenințări de securitate. Ele nu colectează și nu stochează informații personale. De exemplu, aceste module cookie vă permit să vă conectați la contul dvs. și să adăugați produse în coșul dvs. și să ieșiți din site în siguranță.
Statistici: Aceste cookie-uri stochează informații precum numărul de vizitatori ai site-ului, numărul de vizitatori unici, ce pagini ale site-ului au fost vizitate, sursa vizitei, etc. Aceste date ne ajută să înțelegem și să analizăm cât de bine funcționează site-ul și acolo unde are nevoie de îmbunătățire.
Marketing: Site-ul nostru afișează reclame. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a personaliza reclamele pe care vi le arătăm, astfel încât acestea să fie semnificative pentru dvs. Aceste module cookie ne ajută, de asemenea, să urmărim eficiența acestor campanii publicitare.
Informațiile stocate în aceste cookie-uri pot fi folosite și de către furnizorii terți de anunțuri pentru a vă afișa reclame și pe alte site-uri din browser.
Funcționale: Acestea sunt modulele cookie care ajută la anumite funcționalități neesențiale de pe site-ul nostru. Aceste funcționalități includ încorporarea de conținut, cum ar fi videoclipuri sau partajarea de conținut de pe site pe platformele de social media.
Preferințe: Aceste cookie-uri ne ajută să vă stocăm setările și preferințele de navigare, cum ar fi preferințele de limbă, astfel încât să aveți o experiență mai bună și eficientă în vizitele viitoare pe site.
Tipurile de date prelucrate

In contextul utilizării de cookie-uri, se prelucrează, în funcție de scopul stabilit, în special următoarele tipuri de date cu caracter personal:

Necesare din punct de vedere tehnic:
– Date cu privire la exprimarea opțiunii privind utilizarea cookie-urilor
Statistici și funcționalitate:
– Profiluri de utilizare pseudonimizate cu informații privind utilizarea paginilor noastre de internet. Acestea includ, în special:
– Tip/versiune de browser;
– Sistemul de operare utilizat;
– URL-ul paginii vizitate anterior;
– Ora cererii serverului;
– Adresa IP, care este anonimizata regulat, astfel incat sunt excluse, că regula generala, deductii privind identitatea ta;
– ID-ul de utilizator individual;
– Evenimentele declansate pe site (comportament de navigare).
Nu putem trage nicio concluzie despre persoana dvs. din ID-ul de utilizator în sine.
Marketing
– Profiluri de utilizare pseudonimizate cu informații despre utilizarea paginilor noastre de internet. Acestea includ în special:
– Adresa IP, care se anonimizeaza regulat, astfel incat, că regula generala, sunt excluse deductii privind identitatea ta.
– ID de utilizator individual;
– Interesul vizitatorilor în ceea priveste anumite produse
– Evenimente declansate pe site (comportament de navigare).

Daca ai consimtit la o prelucrare în scopuri de marketing, partajam ID-ul tau de utilizator și profilurile de utilizare aferente cu terti, prin furnizorii de retele publicitare.
Nu putem trage nicio concluzie despre persoana dvs. din ID-ul de utilizator în sine.
Temeiul legal pentru utilizarea de cookie-uri de functionalitate, statistici și marketing este consimțământul tau conform articolului 6 alineatul 1 litera a) GDPR. Temeiul juridic pentru utilizarea de cookie-uri necesare din punct de vedere tehnic este articolul 6 alineatul 1 litera f) GDPR, adica prelucrăm datele Dvs. pentru punerea la dispoziție a serviciilor noastre în baza interesului nostru legitim de a putea afisa site-ul web și functionalitătile acestuia într-o manieră complet funcțională.
Puteți să vă exercitați dreptul de obiecțiune sau să vă retrageți consimțământul oricând, cu efect pentru viitor, față de toți cei autorizați de dvs., fără a afecta legalitatea prelucrărilor efectuate pe baza consimțământului dvs. până la data retragerii/obiecțiunii exprimate.
Destinatari/ categorii de destinatari:
Utilizăm în cadrul prelucrărilor de date cu ajutorul cookie-urilor furnizori de servicii specializați, în special din domeniul marketingului online. Aceștia prelucrează datele dvs. fiind mandatați de noi și selectați cu grijă. Ei sunt obligați contractual conform articolului 28 GDPR. Toate companiile enumerate că furnizori în Politica de cookies își desfășoară activitatea în calitate de persoane împuternicite.
Durata stocării/ criterii pentru stabilirea duratei de stocare:
Cookie-urile sunt administrate de web-servere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (cookie-urile de sesiune) și nu mai sunt reținute o dată ce utilizatorul părăsește website-ul și unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website (cookie-urile persistente). Cu toate acestea, cookie-urile pot fi șterse de un utilizator în orice moment.

9. DEZVALUIREA ȘI TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informațiile pe care le colectăm de la dvs. vor fi prelucrate în Spațiul Economic European și în afara Spațiului Economic European, în funcție de scopul prelucrării. Animaland se străduiește să aplice garanții adecvate pentru a proteja confidențialitatea și securitatea datelor dvs. personale în timpul transferului și pentru a le utiliza numai în conformitate cu relația dvs. cu Animaland și cu practicile descrise în această Politică de confidențialitate. Animaland minimizează riscul pentru drepturile și libertățile dvs., prin faptul că nu colectează sau stochează informații sensibile despre dvs.
În măsura permisă de legile aplicabile în materie de protecție a datelor, putem divulga datele dvs. personale unor clienți (pentru implicarea în afaceri sau pentru a confirma calitatea înaltă a serviciilor noastre), auditori, agenții, autorități de supraveghere sau alți furnizori de servicii externe pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, precum:
– către persoanele noastre împuternicite, în principal prestatori de servicii sau colaboratori ai Animaland, în vederea prelucrării datelor cu caracter personal în scopurile premise prin prezenta, în numele nostru și doar în conformitate cu instrucțiunile noastre. Animaland va păstra controlul asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal și se va asigura că persoanele împuternicite folosesc măsuri corespunzatoare de protecție, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea și securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
– în cadrul cerințelor noastre de raportare a partenerilor contractuali, care se supune acelorași obligații prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679 cu privire la aplicarea măsurilor corespunzatoare de protecție pentru a asigura integritatea și securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal.
– în măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege;
– în legatură cu orice procedură judiciară în desfășurare sau potențială;
pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile legale (inclusiv furnizarea de informații altor persoane în scopul prevenirii fraudei).
Vom indica în mod clar pentru dvs. fiecare destinatar de date dacă este bine cunoscut în momentul inițierii procesării.

10. DREPTURILE DVS ÎN CALITATE DE PERSOANĂ VIZATĂ

GDPR oferă anumite drepturi persoanelor vizate. Aveți dreptul de a accesa și de a rectifica (corecta) înregistrarea datelor dvs. personale prelucrate de noi dacă acestea sunt inexacte. Ne puteți solicita să ștergem aceste date sau să setăm prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor excepții. De asemenea, ne puteți solicita încetarea utilizării datelor dvs. în scopuri de marketing direct. Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de protecție a datelor dacă aveți îngrijorări cu privire la modul în care vă prelucrăm datele dvs. personale. Când este fezabil din punct de vedere tehnic, vom putea – la cererea dvs.- să vă furnizăm datele personale sau să le transmitem direct unui alt operator. Dacă accesul nu poate fi furnizat într-un interval de timp rezonabil, vă vom furniza o dată la care informațiile vor fi transmise. Puteți solicita, de asemenea, informații suplimentare despre: scopul prelucrării, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informațiilor și cât timp vor fi stocate. Dacă doriți să executați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să contactați responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa contact@animaland.ro oricând.
AVERTIZARE! Vă rugăm să vă exersați cu înțelepciune drepturile și să rețineți că abuzul de drepturi vă poate atrage răspunderea.
Datele de contact ale Autorității Naționale de Protecție a Datelor cu Caracter Personal sunt următoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Adresa: Bucuresti, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336
Pagina de internet: http://www.dataprotection.ro
Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212
Fax: +40.318.059.602

11. PĂSTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dvs. personale sunt stocate de către Animaland pe serverele sale.
Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm bazate pe consimțământul dvs. vor fi păstrate pentru perioadă nelimitată de timp (sau până când consimțământul este revocat), cu excepția cazului în care cerințele legale aplicabile prevăd altfel, iar acest lucru este necesar pentru scopul prelucrării.
Dacă nu ne-ați furnizat acordul dvs. pentru prelucrarea datelor sau ati revocat acordul, vom stoca numai date minime despre dvs. (numele complet, datele de contact, referințe și note) pentru statistică și necesitățile de raportare sau în măsura justificată pe baza pe un alt temei juridic, cum ar fi interesul nostru legitim.
Fără a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei secțiuni, vom păstra informații și documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:
– în măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege;
– în cazul în care informațiile/documentele sunt relevante pentru orice procedura judiciară în curs sau potențială;
– pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noaste legale (inclusiv furnizarea de informații altor persoane în scopul prevenirii fraudei).

12. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Pentru a vă proteja confidențialitatea datelor și a informațiilor personale pe care le transmiteți prin utilizarea acestui site web, vom menține garanții fizice, tehnice și administrative.
Actualizam și testam tehnologia noastră de securitate în mod continuu. Restricționam accesul la datele dvs. personale doar acelor angajați care trebuie să știe acele informații pentru a vă oferi beneficii sau servicii. În plus, instruim angajații noștri cu privire la importanța confidențialității și menținerea confidențialității și securității informațiilor dvs.
Dacă apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina și pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere în conformitate cu politica noastră privind încălcarea datelor cu caracter personal. În cazul în care se constată că scurgerea poate duce la vătămari fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, fraudă sau pierdere financiară), vă vom contacta fără întârzieri nejustificate, cu exceptia cazului în care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate în deplina cooperare cu autoritatea competentă de supraveghere.

13. SITE-URILE TERȚE PĂRȚI

Acest site poate include hyperlinkuri și detalii despre site-urile web ale unor terțe părți. Nu avem niciun control și nu suntem responsabili pentru politicile și practicile de protectia datelor și confidențialitate ale unor terțe părți.

14. MODIFICARI ALE POLITICII DE PROTECȚIA DATELOR

Actualizăm periodic acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest site web.
Avand în vedere că legile privind protectia datelor cu caracter personal, interpretarile organelor de stat, recomandarile autorităților de supraveghere se schimbă și se îmbunătățesc din periodic, ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment, din orice motiv și fără notificare acest document de informare. Orice modificare a politicii noastre de protectia datelor va fi afisata pe aceasta pagina, astfel incat sa fiti constient de politicile noastre. Dispozitiile continute în prezentul document înlocuiesc toate anunțurile sau declarațiile anterioare privind practicile noastre de confidențialitate și termenii și condițiile care guvernează utilizarea acestui site web.

15. SECURITATEA SITE-ULUI

Nu putem garanta că transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. În consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea informațiilor pe care le transmiteti și intelegeti că orice informatie pe care o transferati către Animaland se face pe propriul dvs. risc. Cu toate acestea, Animaland folosește măsuri de securitate a site-ului în conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web, e-mail-urile și listele de corespondență. Aceste măsuri includ măsuri tehnice, procedurale, de monitorizare și de urmărire destinate să protejeze datele de folosirea incorectă, accesul neautorizat sau dezvăluirea, pierderea, modificarea sau distrugerea datelor.
Suntem constienți că pot apărea incidente de utilizare greșită sau incursiuni neautorizate de program, aceasta fiindcă aproape fiecare site web, serviciu sau utilizator se intercalează. În aceste situații, obiectivele noastre sunt izolăm problema cât mai repede, pentru a asigura sau restabili funcționalitatea corespunzătoare și pentru a minimiza neplacerile utilizatorilor noștri. Dacă este necesar, Animaland va notifica autoritățile competente despre aceste incidente de utilizare incorectă sau incursiune neautorizată în site-ul Animaland.

16. ÎNTREBĂRI, NELĂMURIRI, RECLAMAȚII

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile dvs. personale sau dacă doriți să vă executați drepturile sau aveți nelămuriri sau reclamații, vă rugam să ne contactați prin trimiterea unui e-mail la responsabilul pentru protecția datelor la contact@animaland.ro. Dacă doriți să nu folosim informațiile pe care ni le-ați furnizat, vă rugam să ne trimiteți un e-mail către contact@animaland.ro cu titlul “Nu utilizați datele mele” și numele dvs. Pentru a vă actualiza sau a corecta datele dvs. personale, vă rugăm sa contactați responsabilul pentru protectia datelor la contact@animaland.ro.

1 thoughts on “Privacy Policy

  1. Pingback: Regulament TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 50 lei - Anima Land

Comments are closed.