Hrana pentru Caini

Afișez 1–44 din 297 de rezultate


Produse Populare


Hrana de caini

La Animaland avem cele mai bune branduri de mancare pentru caini pe care le puteti cumpara pentru prietenul dumneavoastra patruped. Avem o gama larga de produse sanatoase pentru caini: fara cereale, optiuni organice, naturale si pentru diete speciale pentru cainii sensibili. Daca aveti un caine cu nevoie speciale va sugeram sa intrati la categoria dieta pentru a gasi mancarea de care are nevoie catelul dumneavoastra.

Oferim alimente premium, super premium si veterinary pentru caini de toate marimile (de talie mica, medie, mare si foarte mare) si de toate varstele (pui, adulti, seniori). Cu o varietate mare de hrana uscata si hrana umeda pentru caini puteti sa fiti sigur ca o sa gasiti ceea ce cautati la Animaland.

Servirea si pastrarea hranei pentru caini

Hrana umeda este recomandat sa se serveasca in ziua in care este deschisa conserva, pastrarea acesteia pe termen mai indelungat nu este posibila, asa cum este la hrana uscata.

Cum iti hranesti cainele?

Mancarea pentru caini poate fi uscata sau umeda, iar, in functie de varsta animalutului, se fac si recomandarile de hranire.