Puncte de Loialitate

#1 – Strange puncte

La Anima Land puteti sa primiti puncte pentru activitatea dvs. pe site; astfel veti putea fi rasplatit fiindca sunteti alaturi de noi.

#2 – Alege cum sa le folosesti

Beneficiati de puncte prin reduceri la viitoare comenzi sau sau prin transport gratuit. Accesati pagina Puncte de Loialitate si deblocati tipul de cupon dorit.

#3 – Utilizeaza punctele

Inainte de a finaliza comanda, adaugati in cosul de cumparaturi cuponul pe care l-ati deblocat si beneficiati de reducerile destinate clientilor fideli.Cum castigi puncte


  • Valoarea Punctelor – Pentru fiecare 5.00 Lei din totalul comenzii, veti primi 1 punct de loialitate. (ex: 200 Lei = 40 Puncte)


  • Plaseaza prima comanda – La plasarea primei comenzi veti primi 50 de puncte de loialitate


  • Plaseaza o comanda – Plaseaza o comanda si la finalizarea acesteia veti primi 10 puncte (exceptand prima comanda care va aduce 50)


  • Sponsorizare comenzi prieteni – Dati de veste prietenilor despre produsele noastre si la fiecare comanda pe care o fac de pe link-ul primit de la dumneavoastra, veti primii 75 de puncte. Intrati in > Contul de client Anima Land > Puncte de Loialitate si in partea de jos a paginii veti gasi sectiuneaa “Link pentru Sponsorizare”. Copiati link-ul din chenar si distribuiti-l prietenilor dumneavoastra. 


  • Recenzie la produse – Lasa o recenzie produselor achizitionate de pe Animaland.ro si primesti 25 puncte de loialitate


Cum beneficiezi de puncte


  • Discount la comanda – Transformati punctele de loialitate in discount la o viitoare comanda. Suma generata prin intermediul cuponului de reducere se va scadea din valoarea totala a comenzii (ex: 100 Puncte = 7,5 Lei).  Produsele aflate deja la Promotie nu beneficiaza de aceasta reducere! Pentru a putea folosi acest cupon este nevoie ca valoarea comenzii sa depaseasca 99 de Lei.


  • Livrare gratuita – La acumularea a 270 de puncte puteti genera un cupon pentru transport gratuit. Introduceti acest cupon pe site inainte de finalizarea comenzii si vi se va scadea automat costul de transport. Produsele aflate deja la Promotie nu beneficiaza de aceasta reducere! Pentru a putea folosi acest cupon este nevoie ca valoarea comenzii sa depaseasca 99 de Lei.