Ingrediente: Proteine de somon (deshidratate), proteine animale (deshidratate), porumb, grăsime de pui, orez, pulpă de sfeclă, aromă de pește, vitamine și minerale, ulei de somon, xilo-oligozaharide, drojdie de bere, sare, Yucca Schidigera, conservanți – antioxidanți.
Minerale: calciu, fosfor, sodiu, iod, zinc, cupru, fier, seleniu
Vitamine: Vit. A, Vit. D, Vit. E, Vit. C, Vit. B1 – B2 – B3 (Niacin) – B6 – B12 – B7 (Biotină) – B9 (Acid Folic), Vit. K, colină, pantotenat de calciu.
Constituente analitice
Proteine brute ………………..34%
Grăsime brută ……………………..12%
Cenușă crudă …………………….8%
Celuloză brută (fibră)…..4%
Adaosuri nutritive
Vitamin A (E672)………….18,000 IU/kg
Vitamin D3 (E671)…………1,500 IU/kg
Vitamin E (3a700)………….200 mg/kg
Vitamin C (Stay C)…………200 mg/kg
Taurina……………………….1,500 mg/kg
RECOMANDARE DE HRANIRE |
|||||||||
Greutatea pisica | 2kg | 3kg | 4kg | 5kg | 6kg | 7kg | 8kg | 9kg | 10kg |
A – Slab | 31 – 34g | 42 – 46g | 52 – 57g | 61 – 68g | 70 – 78g | 79 – 87g | – | – | – |
B – Normal | 29 – 32g | 39 – 43g | 48 – 53g | 57 – 63g | 65 – 72g | 73 – 81g | 81 – 90g | 89 – 98g | 96 – 106g |
C – Obez | – | – | – | 53 – 58g | 60 – 67g | 68 – 75g | 75 – 83g | 82 – 91g | 89 – 98g |
– Trecerea de la un aliment la altul ar trebui facuta treptat prin amestecarea unor cantitati mici din ambele alimente pe o perioada de o saptamana.
– Asigurati-va ca pisica are acces permanent la apa proaspata. Chiar daca apa pare clara, schimbati-o cel putin zilnic.
– Pastrati produsul intr-un loc uscat si racoros si asigurati-va ca sacul alimentar este inchis corespunzator dupa fiecare alimentare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.