Alimentele super-premium reprezintă cea mai echilibrată alegere pentru animalele de companie. Realizate din ingrediente de înaltă calitate, alimentele super-premium garantează o absorbție de 90% a nutrienților, deci sunt foarte rentabile, deoarece pot fi servite în porții mai mici în comparație cu alte tipuri de hrană. 

               Un medic veterinar va stii cel mai bine ce dietă trebuie urmată de câinele sau pisica dvs, în funcție de vârstă, greutate și alte probleme de sănătate de care poate suferi (dacă este cazul). În general, aceste alimente sunt dezvoltate cu ingrediente selectabile, de înaltă digestibilitate, cu componente funcționale și oferă o nutriție mai bună animalelor de companie.

               Nu recomandăm hrănirea animăluțelor cu alimente pe care le hrănim noi oamenii, deoarece unele alimente pot fi toxice și pot conține niveluri ridicate de grăsimi și zahăr fiind astfel complet inadecvate pentru animale. Câinii au nevoi nutriționale diferite față de ale noastre, așa că și alimentele ar trebui să fie diferite. Există mai multe alimente care sunt comune și sigure pentru noi, dar nocive pentru sănătatea câinilor.

Aboneaza-te la Newsletter

Dorim sa va tinem la curent cu noile articole si promotii!