Atentia dedicata animalelor de companie este in crestere iar posesorii de caini si pisici se informeaza si investesc mai mult in hrana, hainute si chiar cosuri de odihna. Principalul lucru ce trebuie realizat este vizita la medicul veterinar pentru a intelege exact nevoile animalutului, in functie de acestea trebuie sa ne indreptam catre cea mai potrivita hrana. Este dovedit faptul ca un caine sau o pisica ce sunt hranite cu produse premium, ce au in componenta lor ingrediente naturale, vitamine, proteine si fibre, se dezvolta sanatos si are un stil de viata activ.

Animalele de companie sunt considerate in prezent membri ai familiei, luand parte chiar la diferite programe terapeutice, ajutor pentru persoanele cu handicap, participarea la turnee si expozitii si petrecerea timpului liber.

Suntem importatori si distribuitori pentru hrana pentru caini si pisici – EQUILIBRIO care o marca de referinta pentru piata pet shop-urilor, recunoscut pentru calitatea premium si performantele superioare. Equilibrio isi propune sa ofere cainilor si pisicilor un aliment ideal pentru o dieta echilibrata, realizat din ingrediente cu valoare nutritiva ridicata, continut bogat de vitamine, probiotice, proteine si minerale, ce au ca scop sustinerea activatii zilnice, prelungirea duratei de viata si evitarea bolilor.

Cu o gama variata de produse Equilibrio se adreseaza atat cainilor si pisicilor juniori ce au doar cateva saptamani de viata,  cat si  adultilor sau chiar seniorilor. Tocmai pentru a sustine o stare buna de sanatate, au fost create si produse premium pentru cainii sau pisiciile ce sufera de obezitate, probleme renale, diabetice sau hepatice. Una dintre cele mai dese probleme de care sufera cainii si pisiciile este obezitatea, iar aceasta se datoreaza in special unei diete necorespunzatoare, produselor de slaba calitate si unei vieti sedentare. Hrana premium are afisata pe ambalaj valoarea nutritiva, calorica, totalitatea ingredientelor ce intra in componenta sa si chiar modul de administrare, acesta fiind diferit in functie de varsta si greutatea animalutului de companie.

Aboneaza-te la Newsletter

Dorim sa va tinem la curent cu noile articole si promotii!