Cainii de talie mica desi au dintii mai mici, ei au un mare apetit pentru alimente sanatoase, gustoase si hranitoare. Contrar a ceea ce s-ar putea crede, de fapt, caini de talie mica necesita niveluri mai ridicate de calorii decat cainii de talie mare.

Fiecare etapa de viata are anumite cerinte dietetice. Hranirea cu cele mai bune alimente a cainelui va contribuii la asigurarea sanatatii cainelui dumneavoastra rarind vizitele la medicul veterinar, iar cainele se va bucura de o viata mai lunga.

Fiecare caine este unic si poate avea nevoi speciale care necesita un anumit tip de produse alimentare din cauza alergiilor sau diverselor probleme de sanatate.

Cainii de talie mica poate avea, de asemenea, o durata de viata mult mai lunga decat cainii mai mari. Calitatea nutrientilor din alimentele pentru caini este intotdeauna importanta si deosebit de importanta pentru sanatate pe termen lung a raselor mici. Produsele alimentare trebuie sa aiba vitamine si minerale, pentru a sustine sanatatea pe termen lung.

Equilibrio are in gama de hrana pentru caini un concept special pentru cainii de talie mica, produs hranitor bazat pe ingrediente naturale. EQUILIBRIO ADULT DOG SMALL BREEDS este un aliment nutritiv pentru o varietate de rase de caini mici, inclusiv: Boston Terrier, Bichon Frise, Cavalier King Charles Spaniel, Pechinez, Cairn Terrier, Jack Russell Terrier si Whippets . Equilibrio va ajuta cainele mic sa ramana sanatos in orice stadiu de viata.

Aboneaza-te la Newsletter

Dorim sa va tinem la curent cu noile articole si promotii!