Fiecare caine are propriul metabolism, ceea ce inseamna ca 2 caini de aceeasi varsta, rasa si greutate pot avea diferite cerinte calorice. Cainii juniori au nevoie de o dieta speciala bazata pe proteine, vitamine si fibre, in primele luni de viata este important ca masa cainelui sa fie de calitate si administrata intr-un mod regulat, de 3 ori pe zi.

Hrana pentru caini juniori contine o combinate exclusiva de substante nutritive ce ajuta la sustinerea sanatatii digestive. Un continut de proteine adaptate pentru a ajuta la dezvoltarea musculaturii de sprijin. Aportul de minerale (calciu si fosfor) contribuie la o buna mineralizare a oaselor si articulatiilor. Proteinele sunt si ele foarte importante pentru sustinerea activitatii zilnice. Majoritatea produselor au pe ambalaj modul de hranire in functie de greutatea si varsta cainelui, acest lucru fiind foarte util pentru o dieta echilibrata.

Recomandarea noastra este hrana premium pentru caini juniori de la Equilibrio, acest tip de hrana este realizata atent din ingrediente naturale, ce sustin bazele unui organism sanatos. Equilibrio are in gama de produse hrana uscata pentru juniori insa puteti incerca si hrana umeda de la Animonda – unul dintre cei mai mari producatori de hrana umeda pentru caini.